Meest gestelde vragen

Accountbeheer
 • Hoe kan ik mijn e-mailadres wijzigen?
  Je kunt zelf binnen Mijn VObanen je e-mailadres wijzigen. Deze optie tref je na het inloggen aan onder ‘accountgegevens’. Met het wijzigen van je e-mailadres is tevens je gebruikersnaam aangepast in het nieuw opgegeven e-mailadres.
 • Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?
  Je kunt zelf binnen Mijn VObanen je wachtwoord wijzigen. Deze optie treft je na het inloggen aan onder ‘accountgegevens’. Een bevestiging van de wijziging ontvang je per e-mail.
 • Hoe kan ik mijn account verwijderen?
  Je kunt je account verwijderen via de optie ‘accountgegevens’ in Mijn VObanen. Let op: als je je account verwijdert, wordt je hele registratie, inclusief aangemaakt CV, uit onze database verwijderd. Het is niet mogelijk deze gegevens hierna weer op te vragen.
 • Hoe kan ik mijn CV verwijderen?
  Het is niet mogelijk om alleen je CV te verwijderen. Wel kun je je CV zichtbaar of niet zichtbaar maken in de kandidatenbank en je CV actualiseren/wijzigen. Alleen door het verwijderen van je account wordt je CV verwijderd.
 • Ik wil geen e-mail voor nieuwe vacatures meer ontvangen. Hoe kan ik dit uitzetten?
  Deze mail ontvang je omdat je een e-mailservice hebt ingesteld in Mijn VObanen. Je kunt in je account deze e-mailservice tijdelijk deactiveren of geheel verwijderen.
 • Ik heb mijzelf zojuist geregistreerd, maar ik kan niet inloggen omdat mijn account nog niet is geactiveerd. Waardoor komt dit?
  Nadat je jezelf hebt geregistreerd op VObanen.nl ontvang je een e-mailbericht. Dit e-mailbericht bevat een link die je dient aan te klikken om je account te activeren.
 • Waarom wordt er op een bepaald moment om een nieuw wachtwoord gevraagd?
  Uit veiligheidsoverweging word je periodiek verzocht je wachtwoord te wijzigen. Dit kun je direct online regelen op het moment dat je deze melding krijgt.

Algemeen

 • Kan ik zowel een brief als een CV in Word versturen?
  Bij de optie ‘solliciteren via formulier’ is er een apart veld om je sollicitatiebrief (motivatie) in te geven. Daarnaast kan er één Worddocument (meestal CV) worden meegezonden. Je kunt eventueel je brief en CV samenvoegen tot één document en deze als Word-document toevoegen. Het sollicitatiebrief/motivatieveld blijft echter een verplicht veld.
 • Doet VObanen.nl ook aan bemiddeling?
  VObanen.nl is een vacaturesite. Wij doen daarom niet aan bemiddeling tussen jou en werkgevers
 • Kan VObanen.nl mij helpen in advies over mijn loopbaan en opleidingsmogelijkheden?
  VObanen.nl is een vacaturesite. Wij zijn geen loopbaanadviseurs en wij hebben dan ook niet de kennis om je van een gedegen advies te voorzien.
 • Ik ben op zoek naar een vacature die niet meer online staat. Kan ik een kopie opvragen?
  Het is VObanen.nl niet toegestaan vacatures waarvan de publicatietermijn is verstreken aan derden te verstrekken. Je kunt eventueel contact opnemen met de P&O-afdeling van de betreffende school. Zij kunnen je informeren of de selectieprocedure nog loopt en of het zin heeft om alsnog je sollicitatie na te sturen.
 • Privacy
  Alle informatie met betrekking tot de privacy en de beveiliging van je persoonlijke gegevens lees je in ons Privacy Protocol.

Heb je nog andere vragen?
Stuur een e-mail naar de helpdesk via: helpdesk@vobanen.nl.